Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (ca. 130 g), halbiert
- 30 g Schweineschmalz
- 1 Dose Corned Beef (340 g)
- 100 g Gurkenwasser von den Cornichons
-
1
geh. TL selbst gemachte Gewürzpaste für Fleischbrühe
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Glas Rote Bete, (Abtropfgew. 220 g), abgetropft
- 100 g Cornichons, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z. B. von Pfanni)
- Mehl zum Bemehlen
- 2 Eier, verquirlt
- 100 g Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z.B. von Pfanni)
- Rapsöl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3399 kJ / 812 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Brioche
9 Std. 30 Min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
Mayonnaise
5 min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1j 30 menit
Boeuf Bourguignon
1j 30 menit
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1j
Hippen
50 menit
Mediterrane Profiteroles
1j 25 menit
Gulasch Stroganoff
1h 10 min
Königsberger Klopse - mal anders
1j
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35 Min