
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
- 2 Zwiebeln (ca. 130 g), halbiert
- 30 g Schweineschmalz
- 1 Dose Corned Beef (340 g)
- 100 g Gurkenwasser von den Cornichons
-
1
geh. TL selbst gemachte Gewürzpaste für Fleischbrühe
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Glas Rote Bete (Abtropfgew. 220 g), abgetropft
- 100 g Cornichons in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z. B. von Pfanni)
- Mehl zum Bemehlen
- 2 Eier verquirlt
- 100 g Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z.B. von Pfanni)
- Rapsöl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 812 kcal / 3399 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 72 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1hod. 20min
Safranmousse
2hod. 15min
Paprika-Porree-Quiche
1hod. 40min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1hod. 20min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40min
Scharfes Rindfleischpesto
40min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2hod. 50min
Königsberger Klopse - mal anders
1hod.
Albondigas (Hackbällchen)
30min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1hod. 10min