Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (ca. 130 g), halbiert
- 30 g Schweineschmalz
- 1 Dose Corned Beef (340 g)
- 100 g Gurkenwasser von den Cornichons
-
1
geh. TL selbst gemachte Gewürzpaste für Fleischbrühe
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Glas Rote Bete, (Abtropfgew. 220 g), abgetropft
- 100 g Cornichons, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z. B. von Pfanni)
- Mehl zum Bemehlen
- 2 Eier, verquirlt
- 100 g Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z.B. von Pfanni)
- Rapsöl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3399 kJ / 812 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Hühnersuppe (gebunden)
35min
Zwiebelsuppe
1h
"Cullen Skink" - Fischsuppe
45min
Nougat Crème Brûlée | Banane
7h 35min
Garnelenklößchen-Suppe
20 Min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Pikanter Käsekuchen
4 Std. 20 Min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 Min
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Asturische Fischsuppe
35min