Frittierte Labskaus-Nocken

Frittierte Labskaus-Nocken

4.7 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    500 g
  • Zwiebeln (ca. 130 g), halbiert
    2
  • Schweineschmalz
    30 g
  • Corned Beef (340 g)
    1 Dose
  • Gurkenwasser von den Cornichons
    100 g
  • selbst gemachte Gewürzpaste für Fleischbrühe
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Rote Bete (Abtropfgew. 220 g), abgetropft
    1 Glas
  • Cornichons in Stücken
    100 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z. B. von Pfanni)
    100 g
  • Mehl zum Bemehlen
  • Eier verquirlt
    2
  • Kartoffelpüreeflocken (für Fertigpüree z.B. von Pfanni)
    100 g
  • Rapsöl zum Frittieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portionen

Protein 29 g
Kalorie 3399 kJ / 812 kcal
Tuk 43 g
Vláknina 6.9 g
Sacharidy 72 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...