
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g de lait
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
10
g de sucre en poudre
nebo 10 g de poudre de malt - 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
- 600 g de farine à pain type Manitoba et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs coupés en lamelles
nebo 200 g d'oignons rouges coupés en lamelles - 45 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 512 kcal / 2143 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 81 g
Alternativní recepty
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2hod. 30min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia des Pouilles
1hod. 10min
Focaccia croquante
3hod.
Focaccia aux olives
3hod.
Focaccia apulienne
2hod. 40min
Focaccia aux olives
2hod.
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min