Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g de lait
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
10
g de sucre en poudre
nebo 10 g de poudre de malt - 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 600 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, coupés en lamelles
nebo 200 g d'oignons rouges, coupés en lamelles - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2 Std.
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50 min
Focaccia à l'oignon
3u. 15min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Ciabatta italienne
3h 40min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1ωρ. 50 λεπτ.