Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g de lait
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
10
g de sucre en poudre
nebo 10 g de poudre de malt - 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 600 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, coupés en lamelles
nebo 200 g d'oignons rouges, coupés en lamelles - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Focaccia apulienne
2u. 40min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia aux olives
3h
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1j 55 menit
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au thym
3h
Focaccia à l'oignon
3h 15 min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min