
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 442 kcal / 1849 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 65 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fougasse au romarin
3hod. 25min
Focaccia croustillante
1hod. 55min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia des Pouilles
1hod. 10min
Focaccia aux olives
3hod.
Focaccia apulienne
2hod. 40min
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2hod.