Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 260 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia aux oignons
2sa 15 dk
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Fougasse aux olives
2 godz. 50 min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min