Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 1.4 g
Alternativní recepty
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Pesto classique au basilic
10 Min
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h