Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 1.4 g
Alternativní recepty
Focaccia à la crescenza
1h 45 min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Sacristains aux olives et au romarin
1h 20 min
Fougasse
2 Std.
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Fougasse au romarin
3u. 25min
Fougasse aux olives
2h 50 min
Pesto classique au basilic
10 Min
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min