Kompatibilní verze
Gaufres aux farines de riz et châtaigne, sauce aux champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de farine de riz
- 130 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 55 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le gaufrier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de crème liquide entière
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 700.5 kJ / 167.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2h 15 min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30 min