Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 cuisses de poulet, désossées et sans peau, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe bombée de cinq-épices en poudre
- 4 c. à soupe huile de tournesol
- 150 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 100 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 100 g de poivrons verts, coupés en morceaux
- 50 g de caramel liquide
- 50 g de vinaigre de riz
- 50 g de sauce de soja
- 25 g de sauce d'huître
- 30 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 29.13 g
- Sacharidy
- 12.88 g
- Tuk
- 13.57 g
- Vláknina
- 1.19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Bœuf teriyaki et riz
1h 45min
Poulet tikka masala
35min
Nouilles au poulet sauce sésame
45min
Soupe de poulet thaïe
50min
Poulet à la pékinoise
45min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Japchae
1 godz. 30 min
Porc aigre-doux
45min
Porc vindaloo
2 godz. 30 min
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25min