Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bio-Zitrone, geviertelt, Kerne entfernt
- 1 Bio-Orange, geviertelt, Kerne entfernt
- 1000 g Quitten, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipps)
- 600 g Wasser
- 650 g Gelierzucker 1:1
- 50 - 200 g Apfelsaft (siehe Tipp)
- 1 - 2 TL Sonnenblumenöl
- 1 - 2 TL Orangenblütenwasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2094 kJ / 499 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 120 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Quittenmus
1 godz. 45 min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 Std. 10 Min
Johannisbeergelee
50min
Erdbeerkonfitüre
30min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 Std.
Kürbis süß-sauer
1 Std. 25 Min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Traubengelee
1 Std.
Heidelbeermarmelade
55 min