Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rhabarber, rotstielig, ungeschält, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp und Variation
- 500 g Wasser
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (volitelně)
- 4 - 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 550 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 1795 kJ / 101 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Traubengelee
1 godz.
Marillenröster
30 min
Quittenmus
1h 45min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1h 5 min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5h 50min
Fruchtiger Pfirsichessig
1 godz.
Süßer Marillensenf
55min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4 Std. 50 Min
Marillen-Curd
35min
Hollerkoch
2hod. 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min