Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rhabarber, rotstielig, ungeschält, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp und Variation
- 500 g Wasser
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (volitelně)
- 4 - 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 550 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 1795 kJ / 101 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Quittenmus
1h 45 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Bellinimark
1h 45 min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 Min
Feigensenf
55min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 Std. 5 Min
Rote-Rüben-Senf
50 min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1h 25min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6 godz. 20 min
Ribisel-Apfelessig
4u. 20min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Bärlauchpesto
20 Min