Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rhabarber, rotstielig, ungeschält, in Stücken (3-4 cm), siehe Tipp und Variation
- 500 g Wasser
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (volitelně)
- 4 - 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 550 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 1795 kJ / 101 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 Min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 min
Kräuterpaste
45 Min
Rhabarberkompott mit Erdbeersud
1h 30 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Holunderblütensirup
72h
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 Min
Marillen-Limes
25 min
Orangenpaste
30 Min
Bärlauchsalz
27hod. 25min
Bärlauchpesto
20 min.
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min