Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 350 g Apfelsaft
- 750 g Quitten, geschält, entkernt, in Stücken (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronensäure (siehe Tipp) (volitelně)
-
¼ - ½
TL Kardamom, gemahlen (volitelně)
nebo ¼ - ½ TL Zimt, gemahlen (volitelně) - 800 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 609 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3hod.
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 Std. 50 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1h
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6h 20min
Karottengrün-Pesto
10 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Birnenkompott mit Safran
3hod.
Kirschenkompott
1 Std. 35 Min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min