Zařízení & příslušenství
酸辣寬粉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
烏醋1 ½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
胡麻醬1 大匙
-
香油1 ½ 茶匙
-
高湯 (大骨高湯)500 克
-
寬冬粉 泡軟後,用剪刀剪成二段120 克
-
麻辣油1 ½ 大匙
-
雞油辣椒 (如:老干媽®)3 大匙
-
豬絞肉160 克
-
無鹽烤花生2 大匙
-
香菜5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
33 g
Kalorie
3739 kJ /
894 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
79 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
非辣不可
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan