Kompatibilní verze
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g Salatgurken, entkernt, in Stücken
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 100 g Naturjoghurt
- 400 g Crème fraîche
- 1 TL Kräutersalz
- ¾ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Zucker
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Paprika edelsüß
- 700 g Wasser
- 800 g Frühkartoffeln, ungeschält
- 400 g Flusskrebse, gegart, aus der Kühltheke
- Öl zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2388 kJ / 570 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine mit Räucherlachs
30 min
Lachs-Linguine
30 min
Fisch mit Bröselkruste
1h
Zitronen-Lachs-Pasta
1h
Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen
40 Min
Lachs-Risoni-Bowl
50min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1h
Pasta mit Tomatenbutter und Kabeljau
35min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45 min
Lachs-Ei-Wraps mit Senfcreme
35min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35min