Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme

Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme

3.9 39 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Salatgurken entkernt, in Stücken
    650 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Dill abgezupft
    1 Bund
  • Naturjoghurt
    100 g
  • Crème fraîche
    400 g
  • Kräutersalz
    1 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¾ TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Zitronensaft
    10 g
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Wasser
    700 g
  • Frühkartoffeln ungeschält
    800 g
  • Flusskrebse, gegart aus der Kühltheke
    400 g
  • Öl zum Braten
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 24 g
Kalorie 2388 kJ / 570 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...