Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 ½ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln und zum Würzen
- 2 EL Öl
- 2 Stück Rumpsteak (à ca. 250-300 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 300 g Conchiglie rigate (mittelgroße Muschelnudeln), siehe Tipp
- 200 g Radieschen (1 großes Bund)
- 1 Stück Ingwer, frisch (2 cm), in dünnen Scheiben
- 1 Bund Koriander
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Äpfel (à ca. 180 g), entkernt, geviertelt
- 50 g Olivenöl
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Babyspinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1872 kJ / 447 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1hod. 30min
Avocado con Carne
1h
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50 Min
Kichererbsensalat mit Pampelmuse und Hähnchen
45 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Lasagne Caprese
1h
Curry-Melonen-Nudelsalat
45 Min
Quinoasalat mit Himbeeren und Walnüssen
1 Std. 15 Min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 Min
Erdbeer-Avocado-Salat mit Hähnchen
40 Min
Salat mit Steak-Streifen
35 min
Teriyaki-Hähnchen-Zughetti
1h