Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 4 rote Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- 2 rote Paprika, in Stücken
- 6 Knoblauchzehen
- 40 g Balsamico, hell
- 1 TL Zucker
- ¾ TL Salz
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 40 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Grüner Mojo
10 min
Mojo Amarillo
45 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Tomaten-Pesto
10 min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 Min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Salsa Roja
20 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Aioli, klassisch
10 min