Zařízení & příslušenství
Rote Mojo-Sauce
Příprava 5min.
Celkový 10min.
8 Portionen
Suroviny
-
rote Chilischoten, frisch entkernt, nach Geschmack10 - 20 g
-
rote Paprika in Stücken (2-3 cm)300 - 400 g
-
Knoblauchzehen6
-
Balsamico, hell40 g
-
Zucker1 TL
-
Salz¾ TL
-
Paprika rosenscharf2 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 TL
-
Öl40 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
1 g
Kalorie
263 kJ /
63 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 5/2025
41 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Mojito
5min.
Cremiger Feta-Dip
5min.
Aïoli
5min.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3hod.
Diavolo-Spaghetti
40min.
Paprika-Konfitüre süß-herzhaft
25min.
Parmesandressing
5min.
Grüner Mojo
10min.
Confierte Entenkeulen
3hod. 30min.
Knoblauchtarte
1hod. 15min.
Parmesanpüree mit Spiegeleiern und karamellisiertem Knoblauch
2hod.
Birnen-Focaccia mit Ziegenkäse und Honig
5hod. 30min.