
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albondigas
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- 1 TL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ¼ TL Curry mild
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 rote Chilischote, frisch halbiert, entkernt
- 300 g rote Paprika in Streifen (1 cm)
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 15 g Mehl
- 2 TL Olivenöl
- 200 g Feta in kleinen Würfeln oder zerbröselt
- 2 Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 521 kcal / 2182 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45min
Chorizo-Quiche
2hod. 30min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Patatas Bravas mit Chorizo
1hod. 15min
Rote Mojo Sauce
10min
Slow Cooking Beef Madras
3hod.
Hähnchenfüllung für Tortillas
45min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Salsa Roja
20min