Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albondigas
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- 1 TL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ¼ TL Curry, mild
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 300 g rote Paprika, in Streifen (1 cm)
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 15 g Mehl
- 2 TL Olivenöl
- 200 g Feta, in kleinen Würfeln oder zerbröselt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2182 kJ / 521 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Rote Mojo Sauce
10min
Hähnchen-Arrabiata
55min
Hähnchenfüllung für Tortillas
45min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min
Salsa Roja
20 min
Safran-Aioli
40min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Aioli à la Axel Henkel
10min