Albondigas mit feuriger Tomatensauce

Albondigas mit feuriger Tomatensauce

4.6 423 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

Albondigas
  • Hackfleisch, gemischt
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Chili-Pulver
    1 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Braten
    1 TL
  • Curry mild
    ¼ TL
Tomatensauce und Fertigstellung
  • rote Chilischote, frisch halbiert, entkernt
    1
  • rote Paprika in Streifen (1 cm)
    300 g
  • passierte Tomaten
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Paprika rosenscharf
    2 TL
  • Chili-Pulver
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    ½ TL
  • Mehl
    15 g
  • Olivenöl
    2 TL
  • Feta in kleinen Würfeln oder zerbröselt
    200 g
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)
    2

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 34 g
Kalorie 2182 kJ / 521 kcal
Tuk 39 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...