Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 4 TL Salz (20 g)
- 4 Prisen Pfeffer
- 400 g brauner Zucker
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 TL Fenchelsamen
- 8 Stängel Thymian
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 350 g Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Balsamico-Gelee
5h 20 min.
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Ananas-Chutney
35min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Zwiebel-Chutney
40min
Aprikosen-Ketchup
45min
BBQ-Sauce
35min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40min
Bacon-Konfitüre
25min
Rote Mojo Sauce
10min
Rauchige Whiskysauce
20min