Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 220 g Milch
- 80 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 4 Eier, Größe L
- 750 g Mehl und etwas mehr zum Verarbeiten
- 1 TL Salz
Füllung
- 450 g Milch
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 300 g Butter, weich, in Stücken
Belag
- 80 g Sahne
- 60 g Zucker
- ½ TL Zimt
- 50 g Mandelstifte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1656 kJ / 396 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Joghurt-Torte
9 Std.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4 godz. 30 min
Kiba-Crunch-Kuchen
5 Std. 35 Min
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3 Std. 50 Min
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4h
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.
Lila Kuhflecken-Kuchen
5h
Apfel-Schmand-Torte
2h
Butterkuchen mit Hefe
1h 35min
Butterkuchen
1h 55 min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.