Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Camembert, würzig (z.B. Cœur de Lion), in Stücken
- 150 g Walnusshälften
- 1 Bund Schnittlauch, feinen in Röllchen
- 5 - 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Pck. Filoteigblätter (250 g), z.B. von Tante Fanny
- 250 g Portwein, weiß
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 2 Prisen Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- Öl zum Bestreichen
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weißes Schokomalheur
40min
Kartoffel-Cheddar-Finger mit Schnittlauchdip
50min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1 godz. 10 min
Knusprige Pilzröllchen
50min
Brezen-Salat in der Parmesanschale
1 godz. 30 min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45min
Camembert-Soufflé
45min
Käse-Profiteroles
45min
Burger-Muffins
50min
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 godz.
Cheddargebäck
40min