
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Camembert würzig (z.B. Cœur de Lion), in Stücken
- 150 g Walnusshälften
- 1 Bund Schnittlauch feinen in Röllchen
- 5 - 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale gerieben
- 1 Pck. Filoteigblätter (250 g), z.B. von Tante Fanny
- 250 g Portwein weiß
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 2 Prisen Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- Öl zum Bestreichen
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 199 kcal / 834 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karamell-Apfel-Tarte
1hod. 15min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1hod. 10min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1hod.
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1hod.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4hod.
Brezen-Salat in der Parmesanschale
1hod. 30min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1hod. 30min
Brezen-Salat
25min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1hod.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1hod.
Cheddargebäck
40min