Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Milch
- 60 g Mehl
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 150 g Brie, in Stücken
- 80 g Butter, in Stücken
- 12 Blätter Filoteig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2249 kJ / 537 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Künefe
1h
Langos mit Äpfeln und Zimt
1 godz. 30 min
Bananen-Tarte-Tatin
50 Min
Camembert-Galettes
1h 40 min
Erdnuss-Karamell-Tarte
3h 10 min
Honigkuchen mit Blutorange
2 Std.
Knusprige Pilzröllchen
50 Min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45 Min
Herzhafte Baklava
1h
Ahornsirup-Pudding
20 Min
Cheddargebäck
40 min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1h