Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Milch
- 60 g Mehl
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 150 g Brie, in Stücken
- 80 g Butter, in Stücken
- 12 Blätter Filoteig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2249 kJ / 537 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käseecken zum Zupfen
1h 50min
Käse-Salami-Muffins
45 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Käse-Zwiebel-Maisbrot (Sopa Paraguaya)
1h
Herzhafte Baklava
1h
Zwiebel-Käse-Focaccia
50 min
Orientalische Zwiebel-Käse-Törtchen
1h 15min
Kräuterkuchen
2h
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45 min
Sesam-Crostini
30min
Cheddargebäck
40min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min