Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Obazda
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 150 g Camembert, würzig, in Stücken
- 200 g Schmand
- ½ TL Kümmel, ganz
- ½ TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
Teig und Fertigstellung
- 230 g Mehl
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen
- 2 Weißwürste, in dünnen Scheiben
- 3 - 4 TL süßer Senf
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Herzhafter Ofenschlupfer
50min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 godz.
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 godz.
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35min
Laugen-Cupcakes mit Obatzter
2h 15min
Bavarian Wrap
10min
Laugenknödel mit Käsekern
1 godz.
Gefüllte Laugenstangen
1h 30min
Weißwurstsalat
30 min
Obatzter mit Bier
10min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 godz. 15 min
Obatzter
10min