Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Weizenmehl Type 1050
- 150 g Weizenmehl Type 550
- 2 Eier
- 150 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Oregano
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 250 g Ricotta
- 20 g Milch
- 10 g Honig
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 250 g Frühkartoffeln, geschält, in dünnen Scheiben
- 50 g Porree, in dünnen Ringen
- Öl zum Beträufeln
- 60 g Parmaschinken, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2818 kJ / 674 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1897 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Herzhafter Ofenschlupfer
50min
Tiroler Speck-Muffins
40 min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 godz. 15 min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 godz. 20 min
Västerbotten Quiche
1 godz. 30 min
Mini-Tartelettes mit Mais, Hackfleisch und Süßkartoffel
3 godz. 10 min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min
Tortilla-Muffins mit Kräuter-Dip
55min
Speckpfannkuchen mit Feta und Zwiebeln
50min
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1 godz.
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1 godz. 15 min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1 godz.