Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Weizenmehl Type 1050
- 150 g Weizenmehl Type 550
- 2 Eier
- 150 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Oregano
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 250 g Ricotta
- 20 g Milch
- 10 g Honig
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 250 g Frühkartoffeln, geschält, in dünnen Scheiben
- 50 g Porree, in dünnen Ringen
- Öl zum Beträufeln
- 60 g Parmaschinken, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2818 kJ / 674 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1897 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1h 20 min
Rahmfladen mit Hähnchen, Spargel und Hollandaise
2h 20 min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Gemüsetarte
1h
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45 min
Spanische Tortilla
45 min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30min
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1h 30min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15 min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15 min