
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 160 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 90 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 90 g Parmesan in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Honig
- 1 TL Pfeffer
- 180 g Kabanossi in Scheiben (5 mm)
- 1 - 2 Birnen in dünnen Scheiben
- 20 g Pinienkerne
- 60 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 326 kcal / 1365 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1hod. 50min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1hod. 10min
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1hod. 30min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1hod.
Pizza mit Blauschimmelkäse, Schinken, Birnen, Honig und Walnüssen
2hod. 35min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45min
Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo
3hod.
Gemüsetarte mit Feigentopping
1hod. 30min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1hod. 40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Quiche Hawaii
50min
Brioche-Burger mit Camembert und Preiselbeeren
3hod.