Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farsz
- 750 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 150 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego na kawałki
- 20 g oleju rzepakowego
- 1 płaska łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Ciasto
- 250 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
- 1 jajko
- 20 g oleju
- 560 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- sól, do gotowania pierogów
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2641.2 kJ / 630.8 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 95.5 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1h 35min
Cepeliny z serem
24 Std. 50 Min
Pyzy z mięsem
1h 20min
Drożdżówki Gibassier
2h 10min
Kibiny litewskie
25min
Kopytka
40min
Pierogi z kaszą gryczaną i serem feta
1h 30min
Knedle bawarskie
1h
Pierogi z mięsem
1h
Pielmieni
1 Std. 10 Min
Kartacze z mięsem
1h
Pierogi z kaszą jaglaną Mieczysławy Matkiewicz
1h 45min