Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços
- 6 ovos
- 230 g açúcar amarelo
- 30 g licor de ginja
- 75 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio e cobertura
- 20 g açúcar
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços
- 600 g natas
- 4 - 5 gotas de sumo de limão
- 100 g queijo mascarpone
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- 20 g licor de ginja
- Cerejas em calda q.b. p/ decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3117.4 kJ / 745.1 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 51.2 g
- Nasycený tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 136.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta
30 Min
Bolo base
1h 50min
Bavaroise de baunilha e creme de caramelo com café
20 Min
Creme de pasteleiro
15 Min
Victoria cake
40 Min
Bolo fresco de morango
3 Std.
Bolas de Berlim
2 Std. 40 Min
Torta com doce de framboesa
1 Std.
Torta de chocolate
1 Std.
Macarons de chocolate
2 Std.
Brioche com creme de chocolate e avelã
2 Std.
Tronco nevado de Natal
1 Std.