
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 100 g água
- 50 g açúcar
- 20 g azeite
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 ovo
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 500 g água
- 4 ovos
- 80 g fatias de presunto
- 80 g paio
- 80 g frango assado desfiado
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 300 kcal / 1255 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 31 g
Alternativní recepty
Folar da ressurreição
8hod. 10min
Rissóis de camarão
1hod. 30min
Bolo-rei
3hod. 15min
Massa choux
1hod. 30min
Folar de amêndoa
35min
Bolo-rei conventual
3hod.
Regueifa da Páscoa
3hod. 15min
Folar de Valpaços
4hod. 20min
Trouxas de fricassé de marisco
1hod. 15min
Folar transmontano
3hod. 50min
Folar de Trás-os-Montes
2hod. 30min
Bolas de Berlim
2hod. 40min