Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 100 g água
- 50 g açúcar
- 20 g azeite
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 ovo
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 500 g água
- 4 ovos
- 80 g fatias de presunto
- 80 g paio
- 80 g frango assado desfiado
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Alfajor
1j 20 menit
Coroa de pães
9 Std. 30 Min
Folar da ressurreição
8h 10 min
Sopa dourada
1j 20 menit
Cocotes
40 min
Tarte de pera e amêndoa
1j 20 menit
Chamuças de batata e coentros
45 Min
Leite-creme frito
4j 30 menit
Folar de Trás-os-Montes
2j 30 menit
Folar transmontano
3j 50 menit
Folar de Valpaços
4h 20 min
Bolas de Berlim
2h 40 min