Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 100 g água
- 50 g açúcar
- 20 g azeite
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 ovo
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 500 g água
- 4 ovos
- 80 g fatias de presunto
- 80 g paio
- 80 g frango assado desfiado
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Folar de Valpaços
4h 20min
Folar da ressurreição
8 Std. 10 Min
Rissóis de camarão
1h 30min
Folar de amêndoa
35 Min
Vianinhas recheadas
50 Min
Rissóis de polvo
1h 30min
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Bôla de carne em vinha de alhos
8 Std.
Empadas de carne de porco
2h 5min
Pastéis de massa tenra de alheira
35 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min