Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butter, weich, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 500 g Milch
- 40 g Birnendicksaft
- 70 g Weizengrieß, fein
- 75 g Kirschen, getrocknet
- 250 g Birnen, in Spalten (1 cm)
- 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1608 kJ / 384 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quark-Kirsch-Auflauf
1h
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 Std. 30 Min
Apfel-Grieß-Kuchen
3u.
Tschechische Pfannkuchen
1h
Butternut-Brioche-Auflauf
1h 20min
Birnen-Preiselbeer-Pie
3h 30min
Birnen-Blondie
1h 15min
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3u.
Kirschlasagne
45min
Nudel-Kirsch-Auflauf
1h
Apfel-Brötchen-Auflauf
1h 10min
Gedämpfte Grießstruderl mit Brombeersauce (vegan)
1h 20min