Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Vanilleschote, davon das Mark ausgekratzt
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben und Bearbeiten
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Ei (Kl. M)
- 30 g Wasser, eiskalt
- 1000 g Birnen, geschält, geviertelt, entkernt
- 30 g Zitronensaft
- 250 g Preiselbeerkompott
- 30 g Rohrzucker, brauner
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Bakewell Tarte
2 Std.
Lemon Curd-Tartelettes
2 Std.
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Englische Früchtekuchen
3h 30 min
Espresso-Pinienkern-Waffeln
45 Min
Butterkuchen mit Mohn
4 godz.
Christmas Cake
2 Std. 30 Min
Marokkanischer Gugelhupf
1h 35 min
Birnenkuchen alla Toscana
3 godz. 20 min
Orangen-Mohn-Guglhupf
1 Std. 20 Min
Haselnussgugelhupf (glutenfrei)
2 Std.
Pflaumen-Birnen-Tarte
1 Std.