Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Vanilleschote, davon das Mark ausgekratzt
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben und Bearbeiten
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Ei (Kl. M)
- 30 g Wasser, eiskalt
- 1000 g Birnen, geschält, geviertelt, entkernt
- 30 g Zitronensaft
- 250 g Preiselbeerkompott
- 30 g Rohrzucker, brauner
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Marokkanischer Gugelhupf
1h 35 min
Aprikosen-Tarte
4h
Mandarinentarte mit Nusscrumble
9h
Orangen-Schokoladen-Torte
3 godz. 40 min
Aprikosengugelhupf
2h
Birnenkuchen alla Toscana
3 Std. 20 Min
Bananen-Schoko-Mousse-Kuchen
26 Std.
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 Std. 20 Min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1 Std. 10 Min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 Std.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min
Badische Apfeltorte
1h 40min