Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 270 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Zitronen, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 120 g Mango, reif, in Stücken
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 180 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 3 Eier (Kl. M)
- 225 g Mehl
- 25 g Speisestärke
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 1 Sharonfrucht, halbiert, in dünnen Scheiben
- 100 g Physalis
Zitronencreme und Fertigstellung
- 90 g Zucker
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 200 g Wasser
- 60 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Mango, in Spalten
- 100 g Physalis
-
30
g Kokosnuss, frisch, geraspelt
nebo 30 g Kokoschips
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1600 kJ / 382 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Honigkuchen
1h
Brombeer-Cheesecake
5h 30min
Schoko-Orangen-Brownies
2h 30 min
Orangen-Möhren-Torte
2h
Mandel-Exoten-Kuchen
50min
Orangenplätzchen
1h
Italienische Obsttorte
3h 15 min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2h
Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren
2h 30 min
Beeren-Ricotta-Käsekuchen
3h 25 min.
Rüblitorte
4 Std. 10 Min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1 godz. 5 min