Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Flammeri
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- ½ Vanilleschote, in Stücken
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio, dünn abgeschält (1 x 4 cm)
- 40 g Zucker
- 500 g Milch
- 100 g Polenta-Grieß, fein
- 30 g Mandellikör ( z.B. Amaretto)
- 2 Eier (Kl. M), getrennt
- 2 Prisen Salz
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Beerensauce
- 40 g Amaretti
- 30 g Zitronensaft
- 25 g Zucker
- 500 g Beeren, gemischt, TK
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2326 kJ / 556 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Grießpudding
15 Min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35 min
Erdbeer-Wackelpudding mit Holunder-Sabayon
8h 30min
Karamellsauce
8 godz.
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Schokoladen-Gateaux mit gebeizten Bananen
6h 20min
Apfel-Cranberry-Kompott mit Bulgur
35 min
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2 godz. 10 min
Ananas-Beignets mit Zimt-Limetten-Zucker
2h 30min
Chia-Pudding mit Clementinenkompott
8u. 15min
Kokospudding
2h
Schmandwaffeln mit roter Grütze
30 min