Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 30 g de harina
- 40 g de azúcar
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
Masa
- 130 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 25 g de azúcar
- 85 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 30 g de huevo batido
- 250 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
Glaseado de chocolate
- 50 g de agua
- 80 g de azúcar glas
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3338 kJ / 799 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 103.9 g
- Tuk
- 35.4 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Roscón bombón
4h
Milhojas de chocolate y nata
2h 30 min
Bizcocho cebra
1h 10min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Cannoli al cacao con crema de café
1h
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Cheesecake tres chocolates
4 Std. 40 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Mousse tres chocolates
3h 15 min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Bambas de nata
1h 50 min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min