Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 2 Eier
- 60 g Zucker
- 2 EL Wasser
- 40 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 100 g Wasser
- 80 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Mandarinen, frisch, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) fein abgeschält, Mandarinen gepellt, Mandarinenstücke, halbiert und zur Seite gestellt
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
-
Orangenlikör (z.B. Cointreau) zum Beträufeln
nebo Mandarinensaft zum Beträufeln - 30 g weiße Schokolade zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1596 kJ / 381 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Erdbeer-Bananen-Schoko-Trifle
20 min
Obstsalat mit Schokoladenzabaglione
15min
Aprikosen-Bienenstich
5h
Schichtdessert mit Kirschen
15min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3h
Apfel-Streusel-Creme
1 Std. 15 Min
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1 Std. 15 Min
Quarkcreme mit Doppelkeks und Himbeeren
20 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3h 30min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 min
Käsekuchen im Glas
4 Std.