Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gâteau
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 75 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 120 g de lait
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 225 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
La chantilly à la fraise
- 400 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 80 g de sucre glace maison
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- ½ c. à café rase de colorant alimentaire rouge
- ½ c. à café d'arôme de fraise
Le montage
- 250 g de fraises
- 250 g de mascarpone, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2049.9 kJ / 490.4 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 33.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Glaçage miroir au chocolat noir
12 Std.
Tarte au citron
12 Std.
Cupcake cappuccino
50 Min
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Gâteau marbré
2 Std.
Bouchées aux trois chocolats
2 Std. 30 Min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12h 30min
Cupcake chocorange
50 Min
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3h 30min
Cupcakes chocolat-cacahuète
50 Min
Bouchées chocolat et noix
25 Min