
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de biscuits secs type Digestive
- 80 g de beurre doux coupé en morceaux
- 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 150 g de lait
- 200 g de fromage frais type Philadelphia
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 469 kcal / 1960 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 34.1 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dômes banane et chocolat
6hod. 30min
Cheesecake polonais
1hod. 30min
Gâteau de crêpes aux fruits rouges
24hod.
Sauce hollandaise sans œuf
10min
Gâteau magique chocolat-caramel
5hod.
Eclairs au cantal et chutney de poires
1hod. 45min
Gâteau brigadier
2hod. 30min
Gâteau magique au chocolat blanc
3hod. 15min
Gâteau au café et à la vanille
5hod. 15min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1hod. 45min
Eclairs comme un Paris-Brest
1hod. 40min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3hod. 15min