Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de biscuits secs, type Digestive
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
- 500 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 150 g de lait
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1960 kJ / 469 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lait framboise banane
10min
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Mug cake aux poires et à la cannelle
25min
Crème glacée façon spaghetti
13 Std.
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2u.
Galette magique des Rois
3h 15min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1u. 20min
Gâteau de Pâques
13 Std.
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30min
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
45 min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30 min
Entremets aux deux chocolats
35min