Gâteau à la violette

Gâteau à la violette

4.4 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 45min.
10 parts

Suroviny

  • 200 g de biscuits secs type Digestive
  • 80 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 150 g de lait
  • 200 g de fromage frais type Philadelphia

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 8.1 g
Kalorie 1960 kJ / 469 kcal
Tuk 34.1 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 32.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...