Gâteau à la violette
TM6 TM5

Gâteau à la violette

4.4 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g de biscuits secs, type Digestive
  • 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
  • 500 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
  • 150 g de lait
  • 200 g de fromage frais, type Philadelphia

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1960 kJ / 469 kcal
Protein
8.1 g
Sacharidy
32.4 g
Tuk
34.1 g
Vláknina
0.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty