Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de biscuits secs, type Digestive
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 150 g de lait
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1960 kJ / 469 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau vapeur glacé au chocolat
1h 30min
Brioche au chocolat
5h 15min
Bounty
10min
Baba à la noix de coco
2h
Choux amarena
1h 25 min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 min
Gâteau de Pâques
13u.
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3 Std. 15 Min
Cheesecake à la vanille cuit
13 godz. 30 min
Gâteau de crêpes aux fruits rouges
24 godz.
La brioche familiale
5h