Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée
- 135 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 120 g de sucre roux
- 2 jaunes d'œufs
- 1 ½ c. à café de sel
- 190 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La génoise
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre doux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 370 g de confiture de noix de coco (1 pot)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1639 kJ / 392 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de christophine au vivaneau
1h 10min
Tourment d'amour à la goyave
1h 15min
Acras de morue
13h
Féroce d'avocat
30 min
Beignets brésiliens à la cannelle
30 min
Punch à la noix de coco
45 min
Chocolat martiniquais
20 min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15min
Sauce chien
10 min
Pain au beurre
1 godz. 30 min
Acras de morue
24u.
Gâteau à l'ananas caramélisé
40min