Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le streusel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 60 g de cassonade
- 50 g d'amandes en poudre
Le biscuit
- 150 g d'amandes en poudre
- 120 g de farine de blé
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de cassonade
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
La garniture aux abricots
- 600 g d'abricots frais, dénoyautés, ou surgelés décongelés
- le jus d'1/2 citron jaune
- 130 g de cassonade
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 903.5 kJ / 216.2 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumbcake framboise-chocolat
1h
Tartelette à la rhubarbe
2u. 45min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45 min
Minicakes pêche-abricot
35 min
Tarte amandine aux cerises
2h 30 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15 min
Gâteau meringué aux fruits rouges
50 min
Bouchées chocolat et noix
25 min
Gâteau aux quetsches
45 min
Gâteau magique aux framboises
3 Std. 15 Min
Amandine aux abricots
1h 30min