Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Sucre de Noël
1 godz. 5 min
Mendiants au chocolat
30min
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Marrons au sirop
1 Std. 20 Min
Calissons d'Aix
24h
Sucre orange-épices de Noël
2h
Amandes au cacao et au café
30min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min