Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Biscuits italiens aux fruits secs
35min
Mendiants au chocolat
30 Min
Minipanettoni
2 godz. 30 min
Amaretti aux abricots
30 Min
Petits chocolats
3h 20min
Sapin strudel
3sa 30 dk
Petits chocolats à la liqueur
3sa 10 dk
Calissons d'Aix
24h
Crackers à la farine de lentilles vertes
1 Std. 10 Min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 godz. 25 min
Macaron de Saint-Emilion
1h
Boules de neige à l'amande
55 Min