Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Sauerkirschen, entsteint
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 50 g Zitronensaft
- 50 g Kirschwasser
- 1 Pck. Zitronensäure (5 g)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 50 g Mandelstifte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubgläser
- Kalorie
- 4005 kJ / 946 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 193 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Zwetschgenmus
1h
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min