Zařízení & příslušenství
Kirsch-Mandel-Konfitüre
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
3 Schraubgläser
Suroviny
-
Sauerkirschen entsteint750 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensaft50 g
-
Kirschwasser50 g
-
Zitronensäure (5 g)1 Pck.
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
-
Mandelstifte50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Schraubgläser
Protein
6 g
Kalorie
4005 kJ /
946 kcal
Tuk
11 g
Sacharidy
193 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35min.
Beeren-Mix-Konfitüre
1hod.
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1hod. 40min.
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min.
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min.
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min.
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min.
Roh gerührte Himbeer-Johannisbeer-Konfitüre
13hod.
Mirabellen-Apfel-Konfitüre
25min.
Kirschkonfitüre
25min.
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min.
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min.