
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Sauerkirschen entsteint
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 50 g Zitronensaft
- 50 g Kirschwasser
- 1 Pck. Zitronensäure (5 g)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 50 g Mandelstifte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubgläser
- Kalorie
- 946 kcal / 4005 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 193 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 godz.
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min
Mirabellen-Apfel-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre
25 min