Mandarinen-Gelee

Mandarinen-Gelee

4.7 146 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 Schraubgläser

Suroviny

  • Mandarinensaft frisch gepresst
    750 g
  • Zitronensaft frisch gepresst
    100 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL
  • Vanillelikör (z. B. Licor 43)
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas

Protein 2 g
Kalorie 1725 kJ / 412 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 96 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...