Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g Mandarinensaft, frisch gepresst
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 30 g Vanillelikör (z. B. Licor 43)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1725 kJ / 412 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Rhabarber-Konfitüre
30min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Erdbeerkonfitüre
30min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2u. 20min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min
Kiba-Gelee
25min
Erdbeer-Gelee
1h
Grapefruitgelee
30min