Mandarinen-Gelee
TM6 TM5

Mandarinen-Gelee

4.7 (132 hodnocení)

Suroviny

  • 750 g Mandarinensaft, frisch gepresst
  • 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
  • 30 g Vanillelikör (z. B. Licor 43)

Nutriční hodnoty
na 1 Schraubglas
Kalorie
1725 kJ / 412 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
96 g
Tuk
0 g
Vláknina
0.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty