Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Mango, in Stücken 2 cm
- 650 g Blutorangen, geschält, entkernt, in Stücken 2 cm
- 1 Vanilleschote, längs halbiert und Mark ausgekratzt
- 500 g Gelierzucker 2:1 (z.B. von Dr. Oetker)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 186 kJ / 44 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Bellini-Konfitüre
40min
Tropic-Konfitüre
25min
Melonenkonfitüre
30 min
Ananas-Bananen-Konfitüre
25min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Kaki-Orangen-Konfitüre mit Ingwer
25min
Ananas-Maracuja-Konfitüre
30 min