
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- 80 g Butter weich, in Stücken
- ½ Würfel Hefe zerbröckelt
- 1 TL Zucker
-
500
g Zopfmehl
nebo 500 g Weissmehl - 2 TL Salz
- 25 g Wasser
- 5 g Natron
- 1 TL Meersalz zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 659 kcal / 2757 kJ
- Protein
- 18.5 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 94 g
Alternativní recepty
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Knöpfli
50 Min
Vanilleglace
12 Std.
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50 Min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Weggli
2 Std. 5 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Tessinerli
1 Std. 50 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Berner Zopf
1 Std. 45 Min