Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl
- 230 - 250 g Wasser
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 40 g pflanzliches Öl und etwas mehr zum Bearbeiten und Beträufeln
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 1 - 2 Tomaten, in Scheiben (siehe Tipp)
- Meersalz, grobkörnig zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Mailänderli
3 Std.
Grittibänze
2h 10min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Luzerner Lebkuchen
55min
Kräuterfaltenbrot
1h 20min
Rüeblisalat
15min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Fruchtglace
5min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Berner Zopf
1h 45min