Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl
- 230 - 250 g Wasser
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 40 g pflanzliches Öl und etwas mehr zum Bearbeiten und Beträufeln
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 1 - 2 Tomaten, in Scheiben (siehe Tipp)
- Meersalz, grobkörnig zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10 min
Getränkter Zitronencake
1 Std. 30 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10 min
Rüeblisalat
15 min
Süsser Grittibänz
2 Std. 15 Min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Fruchtglace
5 min
Grittibänze
2h 10 min
Mailänderli
3h
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min