Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 250 g tomate em pedaços
- 50 g ketchup
- 100 g vinho branco
- ½ malagueta (volitelně)
- 40 g molho de soja
- 30 g vinagre balsâmico
- 20 g mel
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 800 g perna de frango c/ osso e c/ pele
- 700 g batata-doce laranja cortada em cubos
- 300 g ervilhas de quebrar
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2784 kJ / 666 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango agridoce com arroz
40 Min
Pernas de frango guisadas com feijão
4 godz. 35 min
Guisado de frango – na massa
3 godz. 5 min
Guisado de frango com batata-doce e feijão-encarnado
45 Min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45 Min
Frango com cerveja
40 Min
Frango a vapor com arroz de ervilhas
50 Min
Guisado de frango com chouriço e grão
40 Min
Fusilli com carne guisada
50 Min
Frango guisado com cogumelos
30 Min