Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g entremeada
- 50 g entrecosto
- 250 g rojões
- ½ chispe de porco
- 2 c. sopa de sal
- 10 g salsa
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite
- 200 g chouriço cortado em rodelas
- 400 g tomate em pedaços de lata
- 200 g vinho tinto
- 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em cubos
- 1000 g feijão-preto cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne de porco em vinha d’alhos
48h
Rojões em vinho tinto
50 Min
Feijoada
1 Std. 10 Min
Jardineira de carne
1h 5 min.
Rancho
24óra
Guisado de porco com grão
1h 45min
Canja da ceia
50 Min
Rancho
2 Std. 45 Min
Frango com cerveja
40 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 Min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Feijoada à transmontana
45 Min