Kompatibilní verze
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g massa tipo penne
- 30 g azeite, mais q.b. p/ cozer a massa
- 2 dentes de alho
- 350 g atum em lata escorrido
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
Vinagreta
- 20 g manjericão fresco
- 180 g azeite
- 80 g vinagre
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 10 g mel
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2897.3 kJ / 692.5 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 40.5 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 1035.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa da quinta
40min
Penne com atum
30 Min
Penne de atum com manjericão
35 Min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Salada de massa e grão
25 Min
Salada de penne com pepino e atum
50 Min
Massa com frango e pesto de curgete
1h 10min
Massa com chouriço e feta
35 Min
Penne com curgete e molho de coentros
40min
Massa com curgete e espargos verdes
45min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30 Min
Linguine com delícias do mar e agrião
25 Min