Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g soku pomarańczowego
- 200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
- 300 g cukru
- 40 g pektyny jabłkowej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 3025 kJ / 723 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 174 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 10.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2hod. 30min
Poncz pomarańczowy
10 Min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 Min
Zapiekanka z porem, omułkami i małżami sercówkami
2h 15 min
Chutney truskawkowo-jabłkowy z zielonym pieprzem
1 godz.
Sos cumberland
15 Min
Koncentrat bulionu z wolno gotowanej wołowiny i zrumienionych warzyw
3hod.
Mieszanka do wypieku chleba kakaowego z bakaliami
10 Min
Sorbet pomarańczowy z winem musującym
10 Std.
Bulion rybny
1 godz.
Konfitura jabłkowa z migdałami
1h 30min
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5 Min