Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 40 g cukru
- 40 g curry, mielonego
- 1000 g przecieru pomidorowego, typu passata
- 500 g ketchupu
- 70 g koncentratu pomidorowego
- 20 g sosu sambal oelek
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona - 20 g octu jabłkowego
- 2 łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1680 kJ / 401 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ketchup z dyni
40 Min
Sok pomidorowy z bazylią
10 min
Sos pomidorowy marinara
1h 15min
Żółty ketchup
45 min
Ketchup
1h
Panierowana cebula bhaji
30 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Dżem z melona
30 min
Sok pomidorowy
15min
Relish z zielonych pomidorów
55 min
Ketchup imbirowo-pomarańczowy
30 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min