Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 60 g masła, pokrojonego na kawałki
- 40 g cukru
- 40 g curry, mielonego
- 1000 g przecieru pomidorowego, typu passata
- 500 g ketchupu
- 70 g koncentratu pomidorowego
- 20 g sosu sambal oelek
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona - 20 g octu jabłkowego
- 2 łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1680 kJ / 401 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ketchup
1 Std.
Sos paprykowy à la Ajvar
55min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2 Std.
Wytrawna konfitura z pomidorów
55min
Sos BBQ
25 min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1 Std. 20 Min
Ketchup imbirowo-pomarańczowy
30 min
Żółty ketchup
45 Min
Sok pomidorowy
15 min
Marynowane papryki
55min
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55min
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1 Std. 10 Min