Zařízení & příslušenství
沙参玉竹黑鱼汤
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
姜2 片
-
黑鱼 洗净去除内脏和鱼头,切段1 条
-
料酒1 茶匙
-
水1200 克
-
蜜枣2 颗
-
沙参15 克
-
玉竹20 克
-
猪肉 选择瘦肉,切大块,提前汆水150 克
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31.3 g
Kalorie
986.5 kJ /
235.8 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
四季养生
68 recepty/-ů
Čína
Čína