沙参玉竹黑鱼汤

沙参玉竹黑鱼汤

4.3 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 2 片
  • 黑鱼 洗净去除内脏和鱼头,切段
    1 条
  • 料酒
    1 茶匙
  • 1200 克
  • 蜜枣
    2 颗
  • 沙参
    15 克
  • 玉竹
    20 克
  • 猪肉 选择瘦肉,切大块,提前汆水
    150 克
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 31.3 g
Kalorie 986.5 kJ / 235.8 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 6.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...