剁椒豆瓣蒸鲫鱼
TM5 TM6

剁椒豆瓣蒸鲫鱼

4.2 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 1 条 鲫鱼, 约500克
  • 2 瓣 蒜头
  • 90 克 剁椒
  • 50 克 辣豆瓣酱, 如:郫县豆瓣酱
  • 100 克 油
  • 500 克 水, 蒸煮用
  • 适量 新鲜香菜

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1664 kJ / 397 kcal
Protein
23.5 g
Sacharidy
9.1 g
Tuk
29.3 g
Vláknina
1.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty