Zařízení & příslušenství
剁椒豆瓣蒸鲫鱼
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
鲫鱼 约500克1 条
-
蒜头2 瓣
-
剁椒90 克
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱50 克
-
油100 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜香菜适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.5 g
Kalorie
1664 kJ /
397 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína