Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patlıcan Dolması
- 3 patlıcan, bostan, orta boy
- 30 g zeytinyağı, sürmek için ekstra 3 yk zeytinyağı
- ¼ tk tuz, ekstra 4 tutam tuz
- 100 g pilavlık bulgur
- 250 g su
- 50 g taze soğan, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
Safranlı Yoğurt
- 30 g limon suyu
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk safran
- 1 diş sarımsak
- 180 g yoğurt
- 50 g nar tanesi
- 30 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 20 g fesleğen yaprağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12h 25min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20 min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h
Tam Buğdaylı Pide
1h 35min
Erik Clafoutis
Žádné hodnocení
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Vanilyalı Yoğurt
12sa 20 dk
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min