Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Blatt weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 60 g Zucker
- 1 Orange, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 250 g Mascarpone
- 1 TL Zimt
- 250 g Magerquark
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Agavendicksaft
- 20 g Zitronensaft
- 8 Clementinen, die Schale mit der weißen Haut vollständig entfernt, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1786 kJ / 426 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spekulatiussoufflé
1h 10min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Orangenparfait
6h 30min
Lebkuchenparfait
8u. 15min
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2h 30min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Zimtmousse
5h 40min
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min